Retourneren tanks & Borg

Op deze pagina vind je informatie in verband met het retourneren van de fles en het terug ontvangen van de betaalde borg. Hier vind je alle informatie over het terugsturen van de tanks en andere producten waarvoor een borg betaald dient te worden. Borg krijg je terug op je rekening na het terugsturen van de geleende tanks! Zoals te lezen is op de productpagina zit er een borg op elke tank die je bij ons bestelt. Deze borg wordt opgeteld bij het af te rekenen bedrag tijdens het afronden van je bestelling op de website.

Terugbetalen van de borg op je rekening

Vanzelfsprekend krijg je de betaalde borgkosten teruggestort op je rekening zodra wij de tank in goede orde hebben ontvangen! De borg wordt na ontvangst automatisch binnen enkele dagen tot uiterlijk een week teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald! 🙂 In uitzonderlijke gevallen kan het zo zijn dat er extra verwerkingstijd is bij de bank nadat wij al hebben uitbetaald, dan kan het nog 2 a 3 werkdagen uitlopen. Betalingen via PayPal worden altijd direct uitbetaald.

Hoe stuur ik de tank terug?

Zorg ervoor dat de tank helemaal leeg is door hem open te draaien en volledig leeg te laten. Als de tank eenmaal is leeggelopen dan kun je de kraan dichtdraaien. Vervolgens stuur je de tank weer naar ons op in de originele verpakking waarin je hem ontvangen hebt – dus houd de geleverde doos in goede conditie! Voeg de pakbon/factuur toe aan de doos zodat wij gelijk zien welk ordernummer het om gaat zodat wij het juiste borgbedrag kunnen terugstorten naar je. Houd de doos in goede staat, doe de tank erin, en ook de pakbon. Plak daarna de doos goed dicht, en stuur het pakket retour naar het volgende adres:

MailserviceZwolle T.A.V. Retouren LG Voordeel
Bisschopswetering 55
8275 AL ‘s-Heerenbroek

Let op: Dit is géén bezoekadres, losse lege tanks hier zelf inleveren niet mogelijk

Wij bij Lachgas Voordeel willen onze klanten tevreden houden, en daarom bieden wij bij bestellingen boven de €100 gratis verzending aan!
De verzendkosten van de bestelling naar jou toe nemen wij dus op ons voor bestelling van dat bedrag 🙂 Een lege tank naar ons terugsturen in dezelfde doos kost tussen de €5,00 en €6,95 afhankelijk van de bezorgdienst die jij kiest.

De verzendkosten met betrekking tot het retourneren van de tank komen voor rekening van de klant en kunnen niet verhaald worden op Lachgas Voordeel.
Zorg er altijd voor dat je bij het terugsturen van de tank een Track & Trace code kunt overleggen zodat er geen onduidelijkheid over het terugsturen kan ontstaan!

Hoelang mag ik de tank houden?

Zorg ervoor dat de tank nadat deze leeg is zo spoedig mogelijk weer bij ons terug is, want hoe eerder hij terug is hoe eerder jij je borg weer terug hebt.
Standaard is de tijd waarin je de tank mag behouden twee maanden. Heb je de tank langer nodig? Dat is geen enkel probleem! Neem daarvoor van te voren even contact met ons op zodat we er rekening mee kunnen houden en er notitie van kunnen maken 🙂

Hoe lang behoud ik het borgrecht?

Er zijn twee situaties waarbij het recht op borgteruggaaf volledig komt te vervallen:

1. In het geval dat de fles niet binnen 60 dagen na factuurdatum bij ons retour is zonder melding van verlenging
2. In het geval de fles beschadigd en/of defect is
3. In het geval de fles niet in onze originele verpakking en geheel dicht en schadevrij is geretourneerd

Indien er sprake is van één of meer van de bovenstaande situaties is vervalt het recht op borgteruggaaf.

Vragen of onduidelijkheden?

Mochten er naar aanleiding van de borg, het retourneren of het terugbetalen van de borg vragen zijn, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

E-mail: klantenservice@staging.lachgas-voordeel.nl
Contact binnen 24 uur

lachgas tank